Afspraak maken?

 

06 165 13 707

info@marjogeeris.nl
Klachtenbehandeling

Bij een therapeutische behandeling wordt tijdens het eerste bezoek uitgebreid ingegaan op de aanwezige klachten. Er wordt een groot aantal vragen gesteld over de meest uiteenlopende aspecten van uw gezondheid, zoals bijvoorbeeld het slapen, de stoelgang, het transpireren en de menstruatie. Naast de informatie uit de vragen wordt in de Chinese geneeskunde voor het stellen van een diagnose ook gekeken naar de tong en de pols bevoeld. Uiteraard wordt uitgelegd hoe er vanuit de Chinese geneeskunde tegen de klacht wordt aangekeken.

Door de verscimg_0734_200hillende manuele technieken te gebruiken wordt de energie (qi) gestimuleerd, afgeremd of geharmoniseerd afhankelijk van het doel van de behandeling. Elke behandeling wordt telkens aangepast aan uw gesteldheid van dat moment. Er is dus géén standaardbehandeling voor één bepaalde klacht. Afhankelijk van de klacht zal gemiddeld na 5 á 6 behandelingen het effect van de behandeling worden geëvalueerd. In overleg zal de behandeling al dan niet worden voortgezet.

 

 

Soort klachten: onder andere hoofdpijn, rugklachten, maag- en darmklachten, menstruatieklachten, reumatologische klachten, stress, slapeloosheid.